*MoJtAbA* (21-04-14), darvishkhoob (21-04-14)
رم دوتا عدد 4 گیک مثل هم بگذارید .البته قبل از خرید لیست QVL مادربردت رو چک کن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
باقیه قطعاتم داداش خوبه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رمو الان دو تا 2 گیگه بزارم دو تا 4 گیگ؟ اون 2تا دو گیگو بردارم؟ ببخشید لیست QVL رو تاسیت مادبرد هست؟
بازم ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
داش اینه؟ اگه اینه خوب الانبر طبق نظر شما کدمو باید انتخاب کنم؟ یا مدلشو برام بنویس تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یک دنیا ممنون که وقت میزاری داداشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط darvishkhoob در تاریخ 21-04-14 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
راستی داداش مانیتورم lg lcd m2394a i هست به نظرت به گرافیکه میسازه و چیزی که گرافیکه هست در مانیتورم نمایش بده؟
راستی cpu core i5 760 8 MB cache هست خوبه مثلا بازی جواب میده؟
بله آقا مشکلی نیست . پردازنده فعلی هم کاملا مناسبه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط darvishkhoob برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (26-04-14), darvishkhoob (21-04-14)
کاربر شهرسختافزار
ممنون اقا امید از پاسخگوی و راهنمای ممنون که وقت میزاری امیدوارم همیشه موفق باشیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام اقا امید من این کارتو از دوستمون خرید و امرو به دستم رسیدم اینجا باز ازشون تشکر میکنم بابت هر چی و همینطور از شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اونرو هم الان نصب کردم اصلا مشکل فضا هم نداشت از نظر طولی که یکی دو سنتی تا قسمت فلاپی جا داشت و ارتفاع هم با محفضه هارد فاصله داشتنیم الی یک سانت کلا راحت نصب شد لازم نبود بهش ور رفتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دریوشم از سی دی نصب کردم الان دارم اخرین ورژنشو از نت دان میکنم تا نصب کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در نهایت از همتون ممنونم همیشه موفق باشید البته باز هم مزاحمتون میشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط darvishkhoob در تاریخ 26-04-14 انجام شده است
*MoJtAbA* (26-04-14), M A H R A D (29-04-14), nima_hl (26-04-14), Shahryar (26-04-14)
خوشحالم که طبق محاسباتم این کیس جواب کار شما داد . باید از شرکت آواژنگ هم تشکر کرد که بستر سازی مناسب رو برای پشتیبانی به دوستان ارائه نموده است .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط darvishkhoob برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
darvishkhoob (26-04-14), nima_hl (26-04-14)
کاربر شهرسختافزار
باز هم ممنون اگه شما دوستان گرامی نبودید من به مشکل بر میخوردم و یا اصلا کارت نمیگرفتم چون بعضی وقتا نمیشد به فروشندها در بازار اعتماد کرد یا ادم جنس مورد نظرشو که مناسبش باش و مد نظرش رو پیدا کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از اواژنگ هم متشکرم
موفق باشینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks